Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Opwekkend nieuws uit je vriendenkring! Dit moeten jullie eigenlijk vieren met een gezellig etentje of een avondje ouderwets stappen. Krijg je dat nog geregeld?

Stier
21 april - 21 mei

Vrijgezellen zijn momenteel wel erg gretig en daar maken ze zichzelf niet aantrekkelijker mee.Begin met hart en ziel aan deze onderneming óf begin er niet aan. Als je halfslachtig te werk gaat, zal het eindresultaat je zeker niet bevallen.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Een goede bekende praat vandaag in raadselen en je kunt er geen touw aan vastknopen. Dat hoeft ook niet, gewoon begripvol blijven knikken is voldoende.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Je brengt veel tijd door met steeds weer dezelfde mensen, maar die ene vriend of vriendin die zich in stilzwijgen hult schiet erbij in. Wat is er met hem of haar aan de hand?

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Je kunt erg veel respect opbrengen voor de daadkracht van iemand in je nabijheid. Neem daar eens een voorbeeld aan en bijt je vast in die moeilijke klus!

Maagd
24 augustus - 23 september

Je voelt je schuldig om iets wat je hebt gedaan of juist hebt nagelaten. Een ouder familielid kan je helpen bij een vervelende geldkwestie, maak daar gebruik van!

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Je bewijst vandaag maar weer eens dat jij uitstekend onder grote druk kunt presteren. De hoeveelheid werk die je aflevert is indrukwekkend, de kwaliteit dik in orde.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Je ziet op tegen een verandering in je persoonlijke leven die zich over niet al te lange tijd zal voltrekken. Vrees niet, alles zal zich ten goede keren.

Boogschutter
23 november- 21 december

Probeer begrip op te brengen voor die vreemde actie, want de ander zit momenteel erg met zichzelf in de knoop. Hij of zij heeft eigenlijk vooral behoefte aan troost.

Steenbok
22 december - 20 januari

Vandaag beschik je over leeuwenmoed. Dit is het juiste moment om die sprong in het diepe te wagen. Er breken spannende tijden aan!

Waterman
21 januari - 19 februari

Zie er nauwlettend op toe dat je instructies vandaag keurig opgevolgd worden, want sommige mensen lopen er de kantjes vanaf.

Vissen
20 februari - 20 maart

Probeer je vervelende boodschap vandaag van een mooie, positieve inleiding te voorzien. Misschien zal de klap bij de ander dan iets minder hard aankomen.