Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Je kunt het gevoel hebben dat je door iets of iemand wordt belemmerd. Probeer eerst de weerstand in jezélf te overwinnen en kijk dan nog eens naar de mogelijkheden.

Stier
21 april - 21 mei

De woorden van een vreemdeling kunnen vandaag diepe indruk op je maken en zetten je aan het denken. Dit is absoluut iets om op door te borduren!

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Je bent te goed van vertrouwen geweest en krijgt het deksel op je neus. Blijf hier niet te lang bij stilstaan. Dat is deze persoon niet waard!

Kreeft
22 juni - 22 juli

Je hebt een paar zwartkijkers om je heen weten te verzamelen en al dat geklaag heeft ook een negatieve invloed op jouw gemoed. Zoek eens wat vrolijker gezelschap op!

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Zet vandaag niet meteen de bokkenpruik op als het even tegenzit, want dan maak je het jezelf nóg moeilijker. Als je blijft lachen, krijg je vanzelf hulp aangeboden.

Maagd
24 augustus - 23 september

Vrijgezellen moeten iets voor zichzelf afsluiten voordat ze toe zijn aan een nieuwe relatie.Luister vandaag goed naar je verstand en denk twee keer na voordat je iets doet. Van een impulsieve actie zul je hoogstwaarschijnlijk spijt krijgen. Mogelijk gaat het je zelfs geld kosten.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Je gaat vandaag door tot je er bijna bij neervalt, maar het resultaat is al je inspanningen dubbel en dwars waard. Een schitterende prestatie!

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Een mysterieuze vreemdeling kan vandaag diepe indruk op je maken. Dit kan het begin zijn van iets heel moois, maar geef jezelf niet meteen helemaal bloot.

Boogschutter
23 november- 21 december

In plaats van te blijven treuren kun je jezelf beter even wakkerschudden. Het is nog niet te laat om deze fout te herstellen, maar wacht daar niet langer mee.

Steenbok
22 december - 20 januari

Een gevoelig onderwerp wordt opnieuw aangesneden en het gesprek dreigt al snel weer uit te draaien op een herhaling van zetten. Zó komen jullie er niet uit.

Waterman
21 januari - 19 februari

Je kunt je behoorlijk zorgen maken om de gezondheid van iemand in je leefomgeving. De ander zal je dankbaar zijn voor elke vorm van oprechte belangstelling.

Vissen
20 februari - 20 maart

Op professioneel gebied regent het ineens kansen. Kies voor de optie die de meeste uitdaging biedt.