Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Het is de hoogste tijd om je financiële situatie duidelijk in kaart te brengen. Er zit een kloof tussen je inkomsten en je uitgaven, en die moet nodig gedicht worden.

Stier
21 april - 21 mei

Je klampt je vast aan die laatste strohalm, maar diep vanbinnen weet je zelf ook wel dat dit einde verhaal is. Loslaten is iets wat jij nog moet leren.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Een conflict tussen jou en je naaste kan alleen opgelost worden met wederzijds begrip. Laat je eigen perspectief eens los en verplaats je in de ander.Loop alles nog eens na, want ergens halverwege die langdurige onderneming heb je een flinke steek laten vallen. Het goede nieuws is dat je niet helemáál opnieuw hoeft te beginnen.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Het doet je verdriet dat een geliefd persoon tegenwoordig wat meer afstand van je houdt. Je weet heel goed dat je hier niets aan kunt veranderen, dus dring je niet op.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Je hebt de neiging om onbeduidende voorvallen op te blazen tot monsterlijke proporties. Een meningsverschilletje hier en daar betekent heus niet het einde van die vriendschap.

Maagd
24 augustus - 23 september

Oef, dat was op het nippertje! Bijna had je een blunder vanjewelste gemaakt. Doe maar net alsof je niets in de gaten hebt…

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Een slecht voorgevoel komt niet uit en je vraagt je af waarom je je eigenlijk zo druk hebt gemaakt.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Een goede vriend of vriendin met relatieproblemen heeft dringend behoefte aan verstandig advies. Wees helder en neem deze keer geen blad voor de mond.

Boogschutter
23 november- 21 december

Je staat momenteel niet al te sterk in je schoenen. Zelfs de kleinste verandering kan jou al uit balans brengen. Neem voorlopig dus maar even geen enkel risico.

Steenbok
22 december - 20 januari

Je hebt je uiterste best gedaan, maar dit is helaas niet meer te redden. Laat zien dat je tegenwoordig heel wat kunt incasseren en richt je op een volgende uitdaging.

Waterman
21 januari - 19 februari

Binnen gezinnen kan een kleine misstap tot gespannen verhoudingen leiden.Werp een kritische blik in de spiegel voordat je anderen verwijten maakt. Ook jíj gaat in deze niet vrijuit. Wees de eerste om je fouten toe te geven, dan zullen anderen dat ook doen.

Vissen
20 februari - 20 maart

Je hebt nog iets tegoed van iemand, maar de ander laat het voor de zoveelste keer afweten. Laat merken dat je niet van plan bent om alwéér een oogje toe te knijpen.