Videos

Mathieu & Guillaume: ‘Fans van Rob de Nijs, help ons!’

Rob de Nijs wordt op 26 december, tweede kerstdag dus, 74. De troubabroers Mathieu & Guillaume, bekend van onder meer het Radio 2-programma 'De Weekwatchers', willen de Nederlandse grootheid verrassen tijdens zijn verjaardagsconcert op 17 december in de Antwerpse Stadsschouwburg met een uniek lied. Daarvoor roepen ze de hulp in van alle Vlaamse fans van Rob de Nijs.

"Omdat hij weet dat we hem bewonderen, heeft Rob de Nijs ons uitgenodigd voor zijn verjaardagsconcert in de Stadsschouwburg", vertelt Mathieu. "Maar we vinden het nogal lastig om naar een verjaardagsfeestje te gaan zonder geschenk. Daarom hebben wij het lumineuze idee om een gepersonaliseerd verjaardagslied te componeren voor Rob."

"Wij gaan het voor hem zingen, maar we willen alle fans van Rob erbij betrekken", vult Guillaume aan. "Rob is nog steeds enorm populair. Wie een leuk verhaal heeft over Rob, of een pittige anekdote, mag die mailen naar liedvoorrobdenijs@gmail.com. Wij gaan al die verhalen lezen en verwerken tot een tof liedje en dat spelen we op het concert. We zijn heel bennieuwd naar de inzendingen!"

Mathieu en Guillaume hebben van hun oproep ook een videofilmpje gemaakt. Tickets en info voor het verjaardagsconcert van Rob de Nijs: www.sherpa.be en 070/25.20.20 (max. 0,30 euro/min.).

 

Meta description: 
Rob de Nijs wordt op 26 december, tweede kerstdag dus, 74. De troubabroers Mathieu & Guillaume, bekend van onder meer het Radio 2-programma 'De Weekwatchers', willen de Nederlandse grootheid verrassen tijdens zijn verjaardagsconcert op 17 december in de Antwerpse Stadsschouwburg met een uniek lied. Daarvoor roepen ze de hulp in van alle Vlaamse fans van Rob de Nijs. "Omdat hij weet dat we hem bewonderen, heeft Rob de Nijs ons uitgenodigd voor zijn verjaardagsconcert in de Stadsschouwburg", vertelt Mathieu. "Maar we vinden het nogal lastig om naar een verjaardagsfeestje te gaan zonder geschenk. Daarom hebben wij het lumineuze idee om een gepersonaliseerd verjaardagslied te componeren voor Rob." "Wij gaan het voor hem zingen, maar we willen alle fans van Rob erbij betrekken", vult Guillaume aan. "Rob is nog steeds enorm populair. Wie een leuk verhaal heeft over Rob, of een pittige anekdote, mag die mailen naar liedvoorrobdenijs@gmail.com. Wij gaan al die verhalen lezen en verwerken tot een tof liedje en dat spelen we op het concert. We zijn heel bennieuwd naar de inzendingen!" Mathieu en Guillaume hebben van hun oproep ook een videofilmpje gemaakt. Tickets en info voor het verjaardagsconcert van Rob de Nijs: www.sherpa.be en 070/25.20.20 (max. 0,30 euro/min.).
Meta keywords: 
Mathieu & Guillaume: ‘Fans van Rob de Nijs, help ons!’ primo magazine en tv gids