Wedstrijden

Prijspuzzel: Bon Decathlon t.w.v. 50 euro

Op zoek naar wandelschoenen, zwembril, fitnessoutfit, petanqueset, fietshelm, stopwatch … of een sportieve regenjas? Of je nu een beginnend sporter bent, een ervaren rat of een gewone sportieveling, bij Decathlon kan je terecht voor alles wat met sport te maken heeft. De vernieuwende keten streeft er namelijk naar om sporten toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doet ze met een immens aanbod van sportbenodigdheden zowel van eigen huismerken als van andere grote internationale brands.  Bovendien hanteert de winkelketen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Met deze bon ter waarde van 50 euro kan je naar believen shoppen in één van de 27 Decathlonwinkels in België of vanuit je comfortabele zetel op www.decathlon.be!

Deelnemen kan tot 14 december.

Opgelet: aanmelden hoeft niet meer. Naam, voornaam en e-mailadres is voldoende om deel te nemen. Succes!

Meta description: 
Dankzij Primo maakt u nu kans op een cadeaubon van Decathlon. Hoe kunt u winnen? Los snel de prijspuzzel uit Primo 1849 op en wie weet bent u wel een van de gelukkigen!
Meta keywords: 
Primo, Magazine, tv gids, prijspuzzel, puzzelprijs, kruiswoordpuzzel, kruiswoordraadsel, win, winnen, prijs, decathlon, bon, gratis, 1849