Wedstrijden

Win een relaxatiesessie met Ingeborg

Ingeborg heeft zich de voorbije jaren ontpopt tot een ontspanningsexperte. Deze ontspanningstechnieken maakte ze zichzelf eigen. Met haar innemende persoonlijkheid brengt ze deze kennis dan ook succesvol over tijdens inspirerende sessies.

In het eerste stadium leer je ontspannen in optimale omstandigheden, bijvoorbeeld in een comfortable stoel in een rustige ruimte, waar geen afleiding is. Dit gebeurt idealiter onder begeleiding, zodat de techniek zeker juist aangeleerd wordt. Daarna kan je het heft in eigen handen nemen met ontspanningsoefeningen thuis. Een geluidsopname met gesproken instructies kan hier een grote hulp bieden.

Tijdens de 2,5 uur durende relaxatiesessie, die je in een groep van twintig personen beleeft, laat Ingeborg je kennismaken met verschillende ontspanningstechnieken. Ingeborg leert je een samengestelde combinatie van ademhalingsoefeningen, mild lichaamswerk, affirmaties en praktische relaxatieoefeningen aan, inzetbaar en toegankelijk voor westerse mensen. Tijdens een gezellige pauze, kan je genieten van een kopje koffie of thee. Dit is inbegrepen in het prijzenpakket.

Wil je graag een relaxatiesessie met Ingeborg ervaren? Antwoord dan voor 23 februari op de wedstrijdvraag.

Meta description: 
Dankzij Primo maak je kans op een heerlijke relaxatiesessie met fenomeen Ingeborg. Doe mee en win!
Meta keywords: 
Ingeborg, Primo, magazine, TV gids, Relaxatiesessie, Relaxen, meditatie, winnen, win, wedstrijd, sessie, 1807