Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Je bent nu wel erg hard voor jezelf. Misschien had je inderdaad iets beter je best moeten doen, maar dat is geen reden om aan je eigen capaciteiten te gaan twijfelen.

Stier
21 april - 21 mei

Je stemming kan vandaag negatief worden beïnvloed door de grillen van de mensen om je heen. Het is verstandig om bijtijds de eenzaamheid op te zoeken.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Vrijgezellen mogen de bloemetjes buiten zetten!Je trekt je het lot van iemand in je vrienden- of familiekring erg aan. Doe dat niet in stilte, maar steek de ander een hart onder de riem.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Schijnbare tegenstellingen worden overwonnen en er is een onverwacht bondgenootschap in de maak. Wederzijdse toegeeflijkheid zal beloond worden met mooie resultaten!

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Op financieel gebied is een vooruitziende blik noodzakelijk om een paar gevaarlijke klippen te ontwijken.

Maagd
24 augustus - 23 september

Iets op televisie of internet trekt je aandacht en eigenlijk is het meteen duidelijk dat je hier iets mee moet doen.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Je móét te veel van jezelf. Je lijstje met taken is zo lang dat je geen moment rust vindt. Tijd om wat zaken weg te strepen en wat ruimte in je agenda te scheppen.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Je neemt als vanzelfsprekend aan dat die ander wel weet wat je bedoelt, maar waarom zou je hem of haar laten raden naar je gedachten? Spreek uit wat je op je hart hebt.

Boogschutter
23 november- 21 december

Je loopt vandaag op een vervelende manier tegen je eigen tekortkomingen aan en dat is even slikken. Wees niet zo hard voor jezelf. Niemand is perfect, zelfs jíj niet!

Steenbok
22 december - 20 januari

Een belangrijke datum komt steeds dichterbij en je begint nu al nerveus te worden. Met een beetje gevoel voor zelfspot kun je jezelf vandaag uit een gênante situatie redden.

Waterman
21 januari - 19 februari

Het is verleidelijk om ook nu weer voor de makkelijkste weg te kiezen, maar die zal je weinig bevrediging opleveren. Een beetje weerstand is goed voor de ontwikkeling van je karakter.

Vissen
20 februari - 20 maart

Die lastpost in je directe omgeving zoekt ook vandaag weer jouw grenzen op. Het is tijd om paal en perk te stellen aan dit gedrag. Bijt maar eens flink van je af!