Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Je bent vandaag een makkelijke prooi voor mensen met gladde praatjes. De kans is groot dat je je iets laat aansmeren waar je achteraf het nut niet meer van inziet…

Stier
21 april - 21 mei

Reageer zo enthousiast mogelijk op dat nieuwe plan, ook al zie je meteen dat er nogal wat haken en ogen aan zitten. Met z’n allen kunnen jullie hier tóch een succes van maken!

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Je bent nog steeds niet helemaal gewend aan die nieuwe situatie, maar er zit alweer een volgende grote verandering aan te komen. Dit gaat je zwaar vallen.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Je houdt momenteel bewust afstand van die oude kennis, maar dat weet hij of zij niet. Dit kan op korte termijn tot ongemakkelijke situaties gaan leiden.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

In al je haast trap je vandaag onbedoeld op een paar lange tenen. Blijf daar vooral niet al te lang bij stilstaan, de ander reageert wel heel erg overtrokken.

Maagd
24 augustus - 23 september

Je hinkt al geruime tijd op twee gedachten en dat heeft tot stilstand geleid. Maak op basis van je gezond verstand een keuze en ga daar vervolgens helemaal achter staan.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Probeer dit weekend niet al te veel af te wijken van je doordeweekse ritme. Je lichaam heeft rust en regelmaat nodig.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Kijk goed uit met aanbiedingen die te mooi klinken om waar te zijn, want waarschijnlijk zit er een addertje onder het gras.

Boogschutter
23 november- 21 december

Waarom vind je het zo moeilijk om toe te geven dat je hier geen kaas van hebt gegeten? Hup, zet je trots opzij en leg dit voor aan iemand met kennis van zaken!

Steenbok
22 december - 20 januari

Vandaag word je keer op keer gestoord in je bezigheden en er komt bijzonder weinig uit je handen. Maak je daar niet al te druk om. Je kunt niet élke dag een topprestatie leveren.

Waterman
21 januari - 19 februari

Als je door de bomen het bos niet meer ziet, maak dan eerst een lijstje met je opties. Voeg daar een lijstje met voors en tegens aan toe en alles zal vanzelf duidelijk worden.

Vissen
20 februari - 20 maart

Je springt vandaag erg inefficiënt om met je beperkte energie. Je hebt moeite met het stellen van de juiste prioriteiten en dreigt niet aan de belangrijkste zaken toe te komen.