Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Iemand die je lief is geeft duidelijke grenzen aan en die zul je moeten respecteren. Dring jezelf niet op, dat zal een averechts effect hebben.

Stier
21 april - 21 mei

Je boekt gestaag vorderingen in dat belangrijke project, maar daar ben je niet tevreden mee. Probeer niets te forceren en geef dit gewoon de tijd die het nodig heeft.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

In een vlaag van verstandsverbijstering heb je iets beloofd waar je nu ontzettend veel spijt van hebt. Hoe ga je dit waarmaken? Nee, je komt er niet onderuit…

Kreeft
22 juni - 22 juli

Je krijgt vandaag eindelijk eens pósitieve feedback van die kritische persoon en dat motiveert je meer dan al die op- en aanmerkingen. Ineens ga je als een speer vooruit!

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Het is de hoogste tijd om weer eens op je lichaam te gaan letten. Zet in ieder geval een streep onder één van die ongezonde gewoontes.

Maagd
24 augustus - 23 september

Er worden achter jouw rug om allerlei plannetjes gesmeed. Je bent de laatste tijd dan ook vooral met jezelf bezig en hebt geen idee meer wat er zoal speelt in je omgeving.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Je weet je heel mooi te redden uit een potentieel bijzonder gênante situatie en haalt daarna opgelucht adem. Verder heeft niemand gelukkig iets in de gaten.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Je staat in het krijt bij iemand en kunt de ander die wederdienst eigenlijk niet weigeren.

Boogschutter
23 november- 21 december

Er schort iets aan je uitgangspositie. Als je een ander beginpunt kiest, zal dat een veel positiever perspectief op deze toekomstige onderneming opleveren.

Steenbok
22 december - 20 januari

Je bent jaloers op iemand die door veel risico te nemen een aantal opeenvolgende successen heeft geboekt. Waarom neem je hem of haar niet als voorbeeld?

Waterman
21 januari - 19 februari

Schuif je eigenbelang tijdelijk opzij, het is duidelijk hoe belangrijk dit is voor de ander. Vergeet niet dat hij of zij jou in het verleden óók onvoorwaardelijk heeft gesteund.

Vissen
20 februari - 20 maart

Hoe meer tegenstand je ondervindt, hoe vastberadener je wordt. Deze soloactie gaat je veel voldoening opleveren, maar je zult er geen vrienden mee maken.