Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Je kwakkelt met je gezondheid. Je lichaam probeert je duidelijk te maken dat je je eigen grenzen hebt overschreden. Luister daarnaar en doe er iets mee.

Stier
21 april - 21 mei

Een onduidelijke of dubbelzinnige uitspraak kan koren op de geruchtenmolen zijn. Probeer dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Je bent vandaag emotioneel gezien erg instabiel en schiet van het ene uiterste in het andere. Zoek indien mogelijk het gezelschap op van die rots in de branding! Hij of zij heeft een haarscherpe analyse.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Als je voelt dat je eindelijk op dreef komt, laat je dan vooral niet tegenhouden! Als je je weet te concentreren, kun je vandaag flinke vooruitgang boeken.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Je hebt je grenzen meerdere keren heel duidelijk aangegeven, maar bepaalde personen weigeren die blijkbaar te respecteren. Wie niet horen wil, moet maar voelen.

Maagd
24 augustus - 23 september

Blijf even stilstaan bij die tegenvallende uitkomst en koppel er concrete goede voornemens aan. Je zult voortaan echt iets beter je best moeten doen.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Iemand maakt je attent op een interessante ontwikkeling en je wilt meteen het naadje van de kous weten. Mogelijk kun je hier op zakelijk vlak nog je voordeel mee doen.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Je mist een belangrijke persoon die je bent kwijtgeraakt. Concentreer je op de mooie herinneringen.

Boogschutter
23 november- 21 december

Jij en een goede vriend of vriendin zitten momenteel in hetzelfde schuitje en kunnen veel aan elkaars adviezen hebben. Koppel daar eens een leuk avondje uit aan vast!

Steenbok
22 december - 20 januari

Iemand die je graag mag is het onderwerp van een vervelende roddel. Gelukkig weet jij precies hoe de vork in de steel zit. Aarzel niet om het voor de ander op te nemen.

Waterman
21 januari - 19 februari

Je haalt vandaag weinig voldoening uit je dagelijkse bezigheden en verlangt naar een nieuw project. Zoek iets waar je wél je ziel en zaligheid in kunt leggen!

Vissen
20 februari - 20 maart

Je conditie laat zeer te wensen over. Waarom pak je die sport van vroeger niet weer op?