Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Een bijna zekere overwinning kan in ’blessuretijd’ nog in gevaar komen, dus blijf scherp tot het allerlaatste fluitsignaal. Probeer voor het slapen gaan nog even te ontspannen.

Stier
21 april - 21 mei

Hoe meer je wordt gedwarsboomd, hoe sterker het gevoel wordt dat je iets heel belangrijks op het spoor bent. Anderen hebben er echter baat bij om dat te verhullen…

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Jouw toekomstplannen en die van je partner uiteen en dat kan tot verwijdering gaan leiden. Alleen door te blíjven praten kan dat voorkomen worden.Je hebt vandaag moeite om op gang te komen en dat zorgt ervoor dat je al snel tegen een flinke achterstand aankijkt. Alleen met de hulp van anderen kun je dat rechttrekken.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Kun je nu echt niet eens één keertje voet bij stuk houden? Waarom laat je je toch weer ompraten? Je hoeft niet steeds het vuile werk voor de ander op te knappen!

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Je bent vandaag een open boek voor de mensen die jou goed kennen, dus probeer maar niets geheim te houden.

Maagd
24 augustus - 23 september

Kansen op intiem of romantisch gebied! Let heel goed op de lichaamstaal van de persoon die je wilt verleiden. Een kleine aarzeling kan de sfeer meteen verpesten.Eís vandaag gewoon dat je met rust gelaten wordt. De wereld kan best een dagje zonder jou, maar dat zullen de mensen om je heen nog moeten leren.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

De eentonigheid van je leven kan je vandaag erg zwaar vallen. Om verandering te bewerkstelligen zul je echter een grote stap moeten zetten en daartoe ben je momenteel niet bereid.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Vandaag weet je precies de juiste snaar bij de ander te raken. Mogelijk haal je daarmee wel onverwachte emoties naar boven. Wees een rots in de branding.

Boogschutter
23 november- 21 december

Je kunt een diep respect voelen voor de manier waarop die goede vriend of vriendin zijn of haar problemen aanpakt. Neem je daar eens een voorbeeld aan?

Steenbok
22 december - 20 januari

Dit is niet het moment voor impulsieve aankopen. Je huidige financiële situatie vraagt om voorzichtigheid en ook de vooruitzichten op korte termijn zijn niet gunstig.

Waterman
21 januari - 19 februari

Op financieel gebied zullen de omstandigheden zich tegen je keren.

Vissen
20 februari - 20 maart

Een persoon die je na aan het hart ligt is momenteel ver weg en daar baal je behoorlijk van. Toch kan een beetje afstand op dit moment helemaal geen kwaad.