Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Hardnekkige tegenstellingen kunnen vandaag ineens verenigbaar blijken en tot onverwachte samenwerking leiden. Hier gaat iedereen van profiteren.

Stier
21 april - 21 mei

Binnen relaties kan een ontspannen sfeer leiden tot een goed gesprek en meer.Je emotionele evenwicht wordt ruw verstoord en dat kan leiden tot stemmingswisselingen. Jij bent helaas niet de énige die daar last van heeft.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Ga niet over tot wanhoopsdaden voordat je alle andere mogelijke strategieën hebt verkend.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Aanmerkingen op je gedrag vallen je rauw op je dak. Je dacht dat je goed bezig was, maar blijkbaar denken anderen daar anders over. Probeer hier constructief mee om te gaan.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Er hangt romantiek in de lucht! Mensen met een relatie delen een liefdevol moment met hun partner.Je wordt achtervolgd door een spook uit het verleden. Sommige dingen kun je niet meer rechtzetten en dat zul je eindelijk eens moeten accepteren.

Maagd
24 augustus - 23 september

Je bent vandaag messcherp en niets zal aan je genadeloze blik ontsnappen. Dit is het moment om te beginnen met die zware onderneming.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

De dag is vandaag volledig gevuld met allerlei verplichtingen waar je niet onderuit gaat komen. Je verlangt naar meer tijd voor jezelf, maar dat zit er helaas even niet in.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Dit is een goed moment om op financieel gebied de balans op te maken. De kans is groot dat je je situatie te rooskleurig inschat. Loop die berekeningen nog eens goed na.

Boogschutter
23 november- 21 december

Een onverklaarbare gebeurtenis kan een sterke behoefte aan meer spiritualiteit in je leven oproepen. Praat er erover met iemand die openstaat voor dit soort zaken.

Steenbok
22 december - 20 januari

Je weet vandaag het verschil te maken en kunt je heerlijk onmisbaar voelen. Kijk je wel uit dat je nu niet naast je schoenen gaat lopen?

Waterman
21 januari - 19 februari

Die uitnodiging is te mooi om af te slaan, dus aarzel geen moment om erop in te gaan.

Vissen
20 februari - 20 maart

Nu je jezelf op het persoonlijke vlak opnieuw aan het uitvinden bent, mag je ook wel weer eens iets aan je uiterlijk veranderen. Een ander kapsel of iets nieuws om aan te trekken misschien?