Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Je staat vandaag bloot aan de nodige verleidingen. Sommige mensen zijn uit op jouw zuurverdiende geld, anderen proberen op de valreep jouw hart te stelen.

Stier
21 april - 21 mei

Je loopt met je hoofd in de wolken en je scherpe blik is al tijden zoek. Dat heeft tot gevolg dat je her en der wat steken laat vallen, maar je richt geen onherstelbare schade aan.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Tijdens een rustmoment kun je pas goed merken hóé uitgeput je eigenlijk bent. Ongemerkt ben je de afgelopen tijd toch weer over je grenzen heen gegaan.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Oude gezondheidsklachten kunnen vandaag weer de kop opsteken. Gun jezelf eens een verwendagje. Als er anderen in de buurt zijn, mogen ze best extra lief voor je zijn.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Een koppig iemand kan vandaag vooruitgang in de weg staan. Kun je deze persoon niet op een handige manier omzeilen?

Maagd
24 augustus - 23 september

Je bent al geruime tijd bezig met die onderneming, tijd om eens te bekijken waar je nu staat. Mogelijk ben je je oorspronkelijke doelstellingen enigszins uit het oog verloren.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Je wacht ongeduldig op een uitslag. Voor je gevoel hangt er intussen wel érg veel van af. Stel je verwachtingen wat naar beneden bij om een teleurstelling te voorkomen.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Je zult vandaag moeten functioneren te midden van luidruchtige en chaotische omstandigheden. Grijp elke mogelijkheid aan om je even af te zonderen.

Boogschutter
23 november- 21 december

Kinderen zijn vandaag verdacht meegaand.Er komt vandaag een buitenkansje op zakelijk gebied voorbij. Wees er wel snel bij! Eén aarzeling en een van je concurrenten gaat er met de buit vandoor.

Steenbok
22 december - 20 januari

Doe eerst die noodzakelijke grote uitgave en kijk daarna nog eens goed naar het saldo van je bankrekening. Waar ga je de komende tijd op bezuinigen?

Waterman
21 januari - 19 februari

Je wordt geconfronteerd met het verdriet van iemand die je nog niet zo goed kent en daar schrik je nogal van. Troost de ander, maar hou tegelijkertijd een beetje afstand.

Vissen
20 februari - 20 maart

Het gaat vandaag allemaal wat langzamer en moeizamer dan je gewend bent en dat leidt tot heel wat frustratie. Vraag ook niet té veel van jezelf. Niet elke dag kan een topdag zijn.