Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Ouders: geef je kinderen vandaag het goede voorbeeld.Je lijkt de strijd te gaan verliezen, maar weigert vooralsnog de handdoek in de ring te gooien. Probeer verdeeldheid te zaaien onder je tegenstanders, dan maak je nog een kans!

Stier
21 april - 21 mei

Probeer wat meer vertrouwen te hebben in je eigen oordeelsvermogen. De eerste voortekenen zijn niet om over naar huis te schrijven, maar daar kan nog verandering in komen.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Een scherpzinnig iemand kan je vandaag volkomen terecht wijzen op je tekortkomingen en dat is even slikken. Probeer constructief om te gaan met deze kritiek.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Je voelt je de laatste tijd slapjes en lusteloos. Dat kan te wijten zijn aan een gebrek aan lichaamsbeweging of daglicht. Ga overdag zo vaak mogelijk naar buiten.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Door onverwachte omstandigheden dreigt een gezellige sociale bijeenkomst in het water te vallen. Je hebt nog een rekening te vereffenen met iemand.

Maagd
24 augustus - 23 september

De oplossing voor dat moeilijke probleem schud je vandaag zomaar uit je mouw en daar sta je zélf ook even van te kijken. Blijkbaar heb je een verborgen talent!

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Blijf niet wachten op dingen die toch niet gaan komen. Je zoekt momenteel op de verkeerde plekken naar liefde en bevestiging. Verruim je blik eens, het resultaat zal je verrassen.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Op financieel gebied gaan eerder gedane investeringen alsnog iets opleveren. Dit is het juiste moment om nieuwe stappen te zetten.

Boogschutter
23 november- 21 december

Een goede vriend of vriendin slaat een andere richting in en er dreigt een kloof tussen jullie te ontstaan. Geen zorgen, op termijn zullen jullie elkaar opnieuw vinden.

Steenbok
22 december - 20 januari

Kinderen zijn vandaag ongeleide projectielen en ouders zullen af en toe streng moeten optreden.Uit financiële overwegingen zal er een streep door bepaalde plannen gezet moeten worden. Regel snel eens een uitje dat níét noodzakelijk veel geld hoeft te kosten.

Waterman
21 januari - 19 februari

Als je vandaag in een hachelijke situatie verzeild raakt, kun je je daar met een flinke dosis humor uit redden. Met de lachers op je hand kun je niet verliezen!

Vissen
20 februari - 20 maart

Je krijgt vandaag een complimentje van iemand voor wie je stiekem veel bewondering koestert en dat doet je zelfvertrouwen tot grote hoogten stijgen. De dag kan niet meer stuk!