Alison Sweeney is een workaholic: 'Zonder David en mama zou ik het niet redden'

In de Kijker
Alison Sweeney is een workaholic: 'Zonder David en mama zou ik het niet redden'

Workaholics heb je overal, ook in Hollywood. Een van de 

bekendste voorbeelden is Alison Sweeney (42), bekend als Sami uit
‘De Dingen des Levens’. Wanneer ze haar agenda doorbladert, weet ze zelf niet hoe ze al haar activiteiten combineert met het moederschap. Maar ze zou zich, zoals ze zelf zegt, geen ander leven kunnen voorstellen.

Je neemt veel hooi op je vork. 

ALISON SWEENEY: Wanneer ik een kwartiertje niets doe, heb ik het gevoel dat ik mijn tijd aan het verspillen ben. Ja, ik geef het toe, dat is een typisch kenmerk van een workaholic. Wanneer ik met mijn kinderen en mijn man op vakantie ga, heb ik al een viertal dagen nodig om te ontstressen. Maar zelfs daarna betrapt ik me erop dat ik weer aan het werk denk. Gelukkig plant mijn man dan wel iets waardoor ik mijn gedachten kan verzetten, kan ontspannen. Want je lichaam heeft dat nodig, of je dat nu wil of niet.

Waar ben je nu mee bezig?

Ik werk nog af en toe voor de serie, maar niet meer fulltime. Dat is een afspraak die ik met de producers heb gemaakt. Ondertussen is ook het werk achter de schermen me gaan boeien. Ik heb onlangs een paar afleveringen van ‘General Hospital’, een concurrerende soap, geregisseerd. In het begin had ik daar een vreemd gevoel bij. Ik moest oudere acteurs, die ik als kind nog had zien acteren op tv, instructies geven. Nu ben ik het gewend. Ik speel én regisseer ook voor Hallmark, ‘Murder, She Baked’. Dat is een televisieserie.

Benieuwd naar meer? Het vervolg lees je in Primo 1935

Meta description: 
Alison Sweeney is een workaholic: 'Zonder David en mama zou ik het niet redden'
Meta keywords: 
Alison Sweeney , Days of Our Lives'