Dochter van supermodel Christie Brinkley: ‘Mijn jeugd was een hel’

In de Kijker
Dochter van supermodel Christie Brinkley: ‘Mijn jeugd was een hel’

Het zit echt in genen! Sailor Brinkley Cook, de negentienjarige dochter van supermodel Christie Brinkley (64) werkt volop aan een modellencarrière. En het lijkt erop dat ze even succesvol zal worden als haar mama. Toch had opgroeien als dochter van een supermodel ook een donkere keerzijde. ‘Ik voelde me het lelijke eendje ten opzichte van mijn moeder’, getuigt Sailor. Ze voelde zich slecht en wilde niet meer eten. 'Maar ineens groeide ik eruit. Ik werd groter en slanker,' aldus het supermodel in wording. 

sailor

Ondanks dat ze de carrière van haar moeder niet ambieert, is ze toch goed op weg om zelf net zo beroemd te worden. Zo stonds ze onlangs naakt te prijken op de cover van Sports Illustrated, een magazine waar ook haar moeder al voor poseerde. Maar modellenwerk is niet het enige waar ze zich op wil richten: 'Ik wil meer dan gewoon maar model zijn. [...] Ik ben nog lang niet waar ik wil staan of wie ik wil zijn!’ Maar dat er een stralende toekomst op haar te wachten staat, daar kunnen we wel zeker van zijn.

Benieuwd naar meer foto's van Christie Brinkley en dochter Sailer? Je ziet het in Primo 1820. Lees je Primo liever op je tablet? Download het nieuwe nummer hier.

Meta description: 
Eet-problemen en een slecht zelfbeeld: als dochter van een supermodel heb je het niet gemakkelijk! Je leest het in Primo 1820.
Meta keywords: 
Primo, magazine, TV gids, 1820, Christie Brinkley, Sailor, supermodel, dochter, Sports Illustrated