EXCLUSIEF Op bezoek bij Eva Longoria en haar kersverse baby Santiago

In de Kijker
EXCLUSIEF Op bezoek bij Eva Longoria en haar kersverse baby Santiago

Tijdens een exclusieve afspraak met de geliefde Mexicaans-Amerikaanse actrice, regisseur, producer, zakenvrouw en filantropiste Eva Longoria Baston (43) stelde zij ons haar eerste zoontje voor, Santiago Enrique, het kind dat ze heeft met de Mexicaanse zakenman José ‘Pepe’ Baston. In haar armen houdt de actrice zoontje Santiago Enrique, haar vertederende oogappel.

eva
© Bernardo Doral (¡HOLA!)

Eva, die we vooral kennen van haar glansrol als Gabrielle Solis in 'Desperate Housewives', opende voor ons haar hart, vertelde vrijuit over de geboorte van haar eerste kind en wat deze gezegende gebeurtenis voor haar heeft betekend als vrouw, professional en activiste. "Het is onbeschrijflijk!" Glundert ze. "Het is grappig, want iedereen had me ervoor gewaarschuwd. ‘Wacht maar tot je het zelf hebt meegemaakt, pas dan zal je beseffen hoe ingrijpend en levensveranderend dit is!’ En weet je wat? Ze hebben allemaal honderd procent gelijk! Je kunt er echt niet over meespreken als je het niet zelf hebt ervaren."

 eva
© Bernardo Doral (¡HOLA!)

Maar een tweede kindje maakt voorlopig toch geen deel uit van haar toekomstplannen. "Wie zou dat nog eens allemaal willen meemaken en doorstaan? Het was mooi maar ook hard en pijnlijk. (lacht) Neen, nu genieten we eerst van deze zegening. En je moet niet te hebberig worden als het om zegeningen gaat."

De rest van het hartverwarmende interview en de prachtige foto's zijn te lezen en te zien in Primo 1840. Lees je Primo liever op je tablet? Download het nieuwe nummer hier.

Meta description: 
Ontmoet de kleine telg Santiago Enrique. Trotse moeder Eva Longoria stelt hem aan je voor! Bekijk de prachtige foto's hier en in Primo 1840.
Meta keywords: 
Eva Longoria Baston, baby, kindje, zwanger, bevallen, jongetje, José ‘Pepe’ Baston, desperate housewives, gabrielle Solis, Primo, magazine TV gids, 1840