Ontdek de waarheid achter de glimlach van Cath Luyten

In de Kijker
Ontdek de waarheid achter de glimlach van Cath Luyten

In het nieuwe seizoen van ‘Buurman, wat doet u nu?’ wordt professionele nieuwsgierigaard Cath Luyten (41) hartelijk ontvangen door Willeke Alberti, Guido Belcanto, Xander de Buisonjé (Volumia!), Erik Van Neygen en Sanne, Gerard Joling en Will Ferdy. Volgens de vrouw van Frank Raes zijn er wel degelijk verschillen tussen bekende Vlamingen en Nederlanders. ‘Al geven ze zich op het einde van de rit sowieso bloot’, aldus de dame die liever luistert dan praat.

cath
© Geert VanHoeymissen

We herkennen Cath aan haar opvallend vrolijke verschijning, zelfs tijdens de zwaarste opgave van haar leven stond er een grote glimlach op haar gezicht. 'Toen ik op de bevallingstafel lag, en al veel ontsluiting had, zei de gynaecoloog ‘dat het nog niet voor direct zou zijn, omdat ik nog steeds aan het glimlachen was’. Maar ik was er zéker van dat het wel zo was. Want effectief, dertig seconden nadat zij haar gat gekeerd had, begon de bevalling.' Ondanks dat ze op tv steeds haar goedlachse zelf is, is dit in de privésfeer niet continu het geval: 'Wees gerust. Bij een portret waar zware thema’s aan bod gekomen zijn, kan ik echt weemoedig huiswaarts keren. Thuis ga ik mijn demonen of pessimistische kant niet uit de weg. Dat doe ik misschien minder in het openbaar, maar ik denk dat dat voor elke job geldt. The show must go on.'

De rest van het innemende interview is te lezen in Primo 1837. Lees je Primo liever op je tablet? Download het nieuwe nummer hier.

 

Meta description: 
Wat schuilt er achter de eeuwige glimlach van Cath Luyten? Dat lees je hier en in Primo 1837.
Meta keywords: 
Cath Luyten, glimlach, buurman wat doet u nu, Primo, magazine, tv gids, 1837