Tine Priem: 'Ik ben nog niet bezig met kinderen'

In de Kijker
Tine Priem: 'Ik ben nog niet bezig met kinderen'

De start van het 25ste seizoen van ‘Thuis’ draaide niet alleen om het al of niet doorgaan van de bruiloft van Bob (Christophe Haddad) en Christine (Daphne Paelinck). Ook het prille babygeluk van alleenstaande mama Tamara staat centraal, want de ex van Bob schonk het leven aan zoontje Leo. Actrice Tine Priem (30) is zelf nog kinderloos. ‘En deze verhaallijn heeft mijn biologische klok niet in gang gezet.’

Tine is in de wolken met wat ze als Tamara in ‘Thuis’ mag spelen. ‘Ik heb hier echt mijn tanden in gezet’, vertelt ze. ‘En grappig: ik kreeg deze zomer heel vaak de vraag waar mijn buikje naartoe was. Veel kijkers vroegen zich ook af of het kindje van Dries of van Bob is.’

Bob blijkt dus de vader te zijn. Hoe voelde het om een bevalling te spelen?

TINE PRIEM: Wel, ik was daar behoorlijk zenuwachtig voor. En dus had ik raad en tips gevraagd aan collega’s en vriendinnen.
Hun ervaringen hebben me geholpen om de juiste balans
te vinden. Want een bevalling, da’s bij elke vrouw anders, hé. ‘k Heb achteraf heel wat toffe reacties gekregen van fans die het heel realistisch vonden. Dat was hartverwarmend.

En nu staat Tamara er als single mama helemaal alleen voor.

Klopt. Er staat nog veel te gebeuren, maar voor het eerst mama zijn, wordt voor Tamara sowieso een uitdaging. Ze zal zich daar helemaal in smijten.

Jij bent 30 jaar. Heeft deze verhaallijn jouw biologische klok in gang gezet?

Verrassend misschien, maar toch niet. Met kinderen ben ik nog niet bezig. Ik wil me eerst op mijn acteercarrière focussen. En ik wil graag nog wat verre reizen maken met mijn vriend. Tom en ik genieten nu volop van elkaar en da’s momenteel prioriteit. Dus kinderen? Dat zien we later wel. Er is geen druk.

Je speelt Tamara nog altijd graag.

Zeker en vast. Die rol geeft mij enorm veel voldoening. Ik ben ze dus nog lang niet beu. ’k Zie dat trouwens ook niet snel gebeuren. Ik hóu van Tamara. Ze heeft het hart op de tong.

 

Benieuwd naar meer? Het vervolg lees je in Primo 1937

Meta keywords: 
Tine Priem